Olympique Lyon weet met invaller Memphis weer niet te winnen

25 september 2019, 20:55

Het is Olympique Lyon woensdagavond wederom niet gelukt om een wedstrijd in winst om te zetten. Op bezoek bij Stade Brest kwam de Franse formatie niet verder dan een 2-2 gelijkspel. Waar Kenny Tete startte bij Lyon, daar nam Memphis Depay plaats op de bank.

De aanvaller, die dit seizoen al vijf keer scoorde, maakte afgelopen weekend geen goede beurt tegen Paris Saint-Germain (0-1). Of trainer Sylvinho hem om die reden of vanwege het drukke programma in eerste instantie op de bank hield, is niet bekend. Na een uur werd Memphis alsnog ingebracht.

Op dat moment prijkte een 1-1 stand op het scorebord. Moussa Dembélé had na een klein halfuur de score geopend, Yoann Court maakte een minuut later namens Reims de gelijkmaker. Lyon kwam twintig minuten voor tijd wederom op voorsprong door een doelpunt van Maxwel Cornet, maar door de tweede goal van Court, die vijf minuten voor tijd viel, eindigde het treffen onbeslist.

Het is voor Olympique Lyon inmiddels een tijdje geleden dat het een wedstrijd won. De laatste overwinning dateert van halverwege augustus, toen Angers (6-0) werd verslagen. Daarna won Lyon zes wedstrijden op rij niet.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen