Atlético wint simpel in voorbereiding op Madrileense derby

25 september 2019, 21:05   Bijgewerkt: 25 september 2019, 21:11

Atletico Madrid heeft woensdagavond een degelijke 0-2 overwinning geboekt op RCD Mallorca. Door een treffer van Diego Costa kwam de Spaanse grootmacht in de eerste helft op voorsprong, waarna Joao Felix de score in de tweede helft verdubbelde. Invaller Alvaro Morata kreeg nog een domme rode kaart, maar de drie punten kwamen niet meer in gevaar voor de ploeg van Diego Simeone. 

Atletico Madrid kende een prima start van het seizoen, maar wist de laatste drie wedstrijden niet te winnen. Op bezoek bij promovendus Mallorca begon het uitstekend. Het was de betere ploeg en na een klein half uur spelen kwam het op voorsprong. Een voorzet van Koke werd prima binnengekopt door Costa, die daarmee zijn eerste doelpunt maakte van het seizoen.

In de tweede helft maakte Joao Felix al gauw een einde aan de spanning in de wedstrijd. De jonge Portugees controleerde knap in de zestien en schoot via een verdediger en de paal gelukkig binnen: 0-2. Invaller Morata liet in de slotfase van zijn slechtste kant zien. Binnen een minuut kreeg hij twee keer geel vanwege commentaar op de leiding en hierdoor mist hij de derby tegen Real Madrid. Verder kwam Atletico niet meer in de problemen en pakte het weer eens drie punten.

Door de overwinning gaat Atlético in ieder geval voor even aan kop in de Spaanse competitie. Real Madrid kan bij een overwinning op Osasuna donderdagavond nog over de ploeg van Diego Simeone heen. Zaterdag spelen beide ploegen tegen elkaar in de derby.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen