Real kent goede generale voor derby tegen Atlético Madrid

25 september 2019, 22:59   Bijgewerkt: 26 september 2019, 00:32

Real Madrid gaat met een goed gevoel richting de stadsderby tegen Atlético Madrid van aanstaande zaterdag. Voor eigen publiek was De Koninklijke woensdag met 2-0 te sterk voor Osasuna. Vinícius Júnior opende op prachtige wijze de score, debutant Rodrygo gooide de wedstrijd in het slot.

De Madrilenen traden niet op oorlogssterkte aan tegen Osasuna. Zinédine Zidane greep de midweekse wedstrijd aan om een hoop spelers rust te geven. Zo startten onder anderen Thibaut Courtois, Raphaël Varane, Eden Hazard en Karim Benzema op de bank. Basisplaatsen waren er voor onder meer Alphonse Aréola, Eder Militão en Luka Jovic.

Vinícius Júnior begon eveneens in de basis. De Braziliaan opende tien minuten voor rust de score. Vanaf een meter of twintig krulde hij de bal fraai in de verre kruising, buiten het bereik van Osasuna-doelman Rubén. Nadat hij een grote kans miste, leek Luka Jovic na rust de score te verdubbelen. Het doelpunt van de van Eintracht Frankfurt overgekomen spits werd na inmenging van de VAR echter afgekeurd wegens buitenspel.

Jovic slaagde er niet in om zijn eerste doelpunt voor Real Madrid te scoren, maar Rodrygo wel. Het Braziliaanse toptalent kwam twintig minuten voor tijd in het veld voor Vinícius Júnior en maakte vrijwel direct de 2-0. Dat was tevens het laatste doelpunt van de wedstrijd, waardoor Real Madrid met één punt voorsprong op Atlético Madrid weer aan kop gaat in Spanje.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen