De Vrij wint met Inter, Schöne en Denswil delen punten

25 september 2019, 23:11   Bijgewerkt: 25 september 2019, 23:23

Internazionale heeft woensdagavond met 1-0 gewonnen van Lazio en staat daardoor nog altijd zonder puntverlies bovenaan in de Serie A. Stefan de Vrij speelde de hele wedstrijd mee en zag dat Danilo D'Ambrosio dat de matchwinnaarr werd. Bij Genoa - Bologna stonden Lasse Schöne en Stefano Denswil tegenover elkaar, maar zij speelden doelpuntloos gelijk. Napoli verloor verrassend op eigen veld van Cagliari

Internazionale - Lazio Roma 1-0

De Vrij startte in de basis bij Internazionale en voor hem betekende de wedstrijd een weerzien met zijn oude werkgever Lazio, waar topscoorder Ciro Immobile op de bank begon. De thuisploeg begon beter aan de wedstrijd en kwam na ruim twintig minuten spelen op een verdiende voorsprong. Linksback Cristiano Biraghi gaf voor op rechtsback Danilo D'Ambrosio. Laatstgenoemde kwam voor zijn man en kopte prima binnen: 1-0. Hierna kreeg Lazio-aanvaller Joaquin Correa drie mogelijkheden op de gelijkmaker, maar Inter-keeper Samir Handanovic had een aantal geweldige reddingen in huis.

In de tweede helft ging het spel op en neer en kregen beide ploegen kansen om een goal te maken. Met name Handanovic keepte een geweldige wedstrijd en was te machtig voor de aanvallers van Lazio. Invaller Immobile kreeg in de slotfase nog een kans, maar zijn inzet werd geblokt door een verdediger van Inter. Lautaro Martinez kreeg voor de thuisploeg de kans om de wedstrijd in het slot te gooien, maar oog in oog met Thomas Strakosha schoot de Argentijn naast.

Genoa - Bologna 0-0

Met Lasse Schöne, Stefano Denswil en Jerdy Schouten was het Eredivisie-gehalte hoog bij de wedstrijd tussen Genoa en Bologna. De eerste twee stonden in de basis terwijl Schouten genoegen moest nemen met een plek op de bank. In de eerste helft gebeurde er weinig waardoor het bij 0-0 bij de rust.

In de tweede helft kreeg Nicola Sansone de kans om Bologna op voorsprong te zetten middels een strafschop. Hij deed een panenka, maar de bal ging via de lat mis. Schöne werd tien minuten voor tijd gewisseld en speelde een degelijke wedstrijd. In de absolute slotfase kregen beide ploegen nog mogelijkheden, maar het bleef bij een 0-0 gelijkspel. Denswil speelde de hele wedstrijd en kreeg een gele kaart. Schouten bleef de hele wedstrijd op de bank. 

Napoli - Cagliari 0-1

Met ex-PSV-spelers Hirving Lozano en Dries Mertens voorin had Napoli de overhand in de eerste helft, maar kwam het maar niet tot scoren. In de tweede helft ontstond er al gauw hetzelfde spelbeeld, maar doelpunten bleven uit mede omdat Mertens twee keer de paal raakte. In de laatste vijf minuten ging alles mis wat er nog mis kon gaan voor Napoli. Allereerst maakte Lucas Castro de 0-1 voor Cagliari en twee minuten later moest invaller Kalidou Koulibaly eraf met een directe rode kaart. Met tien man kon Napoli geen gelijkmaker meer forceren. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen