Ultee vond Fortuna goed in eerste helft: "Ajax is Europese top"

26 september 2019, 08:31

Sjors Ultee baalt uiteraard van het 5-0 verlies van Fortuna Sittard bij Ajax, maar is ook positief. De coach van de Limburgers vond zijn team met name in de eerste helft een sterke prestatie afleveren. Niet voor niets stond het bij rust nog 0-0.

De oefenmeester zag zijn team goed presteren in de eerste helft. "We hebben in de eerste helft hele goede momenten naar voren gehad, natuurlijk niet een hele helft lang. Het plan was goed verdedigen en er op momenten uit komen. Ik denk dat het plan goed heeft uitgepakt alleen die goal mist in het verhaal. Als je Ajax-uit speelt, dan kun je niet veel kansen missen. We wisten dat Ajax er nog een tandje bij zou schakelen. Het is lastig, want Ajax is Europese top. Dat zijn wij niet. Je moet een hele goede dag hebben om hier resultaat te halen", zegt hij tegen FOX Sports.

Uiteindelijk zakte Fortuna in de tweede helft ver weg en schoot Ajax er nog vijf in. "5-0 lijkt alsof we totaal niet in de buurt gezeten hebben. In de tweede helft was het ook wel na zeventig minuten klaar, maar in de eerste helft hebben we goed partij geboden. Als je uit in de ArenA driekwartier zo kunt spelen, dan kunnen we dat zeker meenemen naar de rest van het seizoen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen