'Larsson verliest basisplaats, Senesi ook tegen AZ op bank'

26 september 2019, 10:52

Sam Larsson moet vrezen voor zijn basisplaats bij Feyenoord. Het Algemeen Dagblad vermoedt dat Jaap Stam tegen AZ de voorkeur geeft aan Luis Sinisterra. Daarnaast moet Marcos Senesi zijn basisdebuut nog even uitstellen.

Sinisterra is terug van een blessure. Afgelopen zondag tegen FC Emmen was de Colombiaanse buitenspeler niet beschikbaar. Stam verwacht hem donderdagavond terug en geeft hem direct een basisplaats. Verder houdt de coach vertrouwen in zijn spelers, ondanks het debacle in Drenthe. Sinisterra voor Larsson lijkt de enige wijziging ten opzichte van zondag.

Senesi maakte tegen Emmen een valse start. De verdediger viel in, maar liet een onwennige indruk achter. Senesi ging in de fout bij het derde doelpunt van de Emmenaren. Klaarblijkelijk acht Stam de tijd nog niet rijp voor een basisplaats. Hij houdt tegen AZ vast aan het centrale duo Eric Botteghin met Edgar Ié.

Luciano Narsingh speelt waarschijnlijk in de spits. Nicolai Jørgensen was op de weg terug, maar de Deen heeft nu last van zijn ribben. Als basisspeler van Jong Feyenoor botste hij maandag met Doan Van Hau (Jong sc Heerenveen). Daarom staat achter Jørgensen een vraagteken.

Vermoedelijke opstelling

Vermeer; Karsdorp, Botteghin, Ié, Haps; Tapia, Kökçü, Fer; Berghuis, Narsingh, Sinisterra

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen