Spoorboekje: PSV maakt jaarcijfers bekend, release FIFA 20

27 september 2019, 07:00   Bijgewerkt: 26 september 2019, 23:55

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op vrijdag 27 september.

Nieuws

Jaarcijfers PSV

Meerdere Eredivisie-clubs zijn al naar buiten getreden met de jaarcijfers en dat zal ook PSV vandaag gaan doen. De Eindhovenaren zullen kleur bekennen over de financiële gang van zaken.

Release FIFA 20

Veel gamefans hebben reikhalzend uitgekeken naar deze dag, want vandaag is de releasedag van FIFA 20. De normale versie van het voetbalspel is vanaf vandaag officieel te koop in de winkels.

Wedstrijden

FC Emmen - ADO Den Haag (20.00 uur)

Een kleine week na de 3-3 remise tegen Feyenoord krijgt FC Emmen een nieuwe kans voor de tweede zege van het seizoen. De ploeg van trainer Dick Lukkien kent met slechts vier punten uit zeven duels een zeer trage start van het seizoen. ADO staat één plaatsje hoger en doet het met zes punten niet veel beter. Het gaat te ver om deze wedstrijd een echte kelderkraker te noemen, maar toch zullen beide teams gebrand zijn om te winnen.

Roda JC - De Graafschap (20.00 uur)

Voor Roda JC en De Graafschap zijn de belangen vanavond niet helemaal hetzelfde. Mike Snoei heeft met De Graafschap uitgesproken dat de landstitel het doel is en vooralsnog maakt de degradant de verwachtingen waar. Na zeven duels staat de teller op zeventien punten, waarmee het koploper is. Het vernieuwde Roda staat gedeeld voorlaatste en verzamelde pas vijf punten uit zeven duels. Het won pas één keer en wil ongetwijfeld vanavond het blazoen oppoetsen.

Union Berlin - Eintracht Frankfurt (20.30 uur)

Bas Dost snakt naar zijn tweede goal in dienst van Eintracht Frankfurt. De Duitse club presteerde vorig seizoen uitstekend met het trio Sebastien Haller, Ante Rebic en Luka Jovic. Het drietal vertrok en nu moet onder meer Dost voor de goals gaan zorgen. Mogelijk slaat de spits vanavond toe in het het An der alten Försterei-stadion van promovendus Union Berlin. Frankfurt speelde vorige week knap gelijk tegen Borussia Dortmund (2-2), maar wil hoger staat dan de huidige negende plaats.

Voetbal op tv

20.00 uur: Schakelprogramma, FOX Sports 1, schakelen tussen diverse wedstrijden

20.00 uur: FC Emmen - ADO Den Haag, FOX Sports 2, live verslag van het Eredivisie-duel

20.00 uur: Roda JC - De Graafschap, FOX Sports 3, live verslag van het Eerste Divisie-duel

20.25 uur: Union Berlin - Eintracht Frankfurt, FOX Sports 4, live verslag van het Bundesliga-duel

20.30 uur: Veronica Inside, Veronica, voetbalpraatprogramma

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen