Cocu: "Te vroeg om te zeggen dat dit het einde van zijn carrière is"

26 september 2019, 18:03

Phillip Cocu heeft donderdagmiddag gereageerd op het incident dat Derby County in zijn greep houdt. Richard Keogh (33) liep dinsdagavond een zware blessure op na een dronkemansrit waarbij niet alleen de aanvoerder, maar nog twee spelers van de Engelse club betrokken waren.

Keogh stapte na het teamuitje in de auto bij teamgenoot Tom Lawrence, die met te veel drank op een auto-ongeluk veroorzaakte. Hij en Mason Bennett kwamen in tegenstelling tot de captain met de schrik vrij. "Voor ik een beslissing maak wat ik met ze ga doen, wil ik eerst met de spelers praten om te weten wat er precies is gebeurd", reageerde Cocu donderdag op de persconferentie.

Met Keogh sprak Cocu al. "Het is te vroeg om te zeggen dat dit het einde van zijn carrière is. Maar hij kan dit seizoen niet meer in actie komen, dus is het een zeer ernstige blessure", aldus de Nederlandse trainer. "Ik heb kort met hem gesproken, want er gebeurt veel op dit moment. Hij is extreem down. Hij realiseert zich wat dit voor hem persoonlijk betekent en dat hij als aanvoerder nu geen deel meer uitmaakt van het team. Dat heeft een enorm effect op hem."

Lees ookClub Cocu witheet: dronken captain raakt zwaar geblesseerd

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen