Lukkien put moed uit gelijkspel tegen Feyenoord

26 september 2019, 18:19

FC Emmen was vorig seizoen misschien wel de grootste verrassing van de Eredivisie, maar heeft het in het tweede jaar op het hoogste niveau behoorlijk moeilijk. Met slechts vier punten uit zeven wedstrijden houden de Emmenaren alleen Fortuna Sittard en RKC Waalwijk onder zich. Dat is een teleurstellende balans, vindt trainer Dick Lukkien.

Hij was met Emmen afgelopen weekend dicht bij de tweede overwinning van het seizoen. Tegen Feyenoord speelde de club uit Drenthe een puike wedstrijd, maar door een tegendoelpunt diep in blessuretijd eindigde het treffen in 3-3. "We zitten in een fase waarin we te weinig punten hebben en niet al te veel zelfvertrouwen. Maar tegen Feyenoord heb ik wel weer vertrouwen in elkaar gezien. We zijn het geloof blijven houden", aldus Lukkien via de officiële clubkanalen.

De club uit Emmen neemt het vrijdag op eigen terrein op tegen ADO Den Haag, dat eveneens geen goede start van het seizoen kent. Lukkien kan tegen de Hagenaren niet beschikken over Anco Jansen, Marko Kolar, Matthias Hamrol en Nikolai Laursen. Ook zijn er nog een aantal twijfelgevallen. Michaël Heylen mist de wedstrijd ook: hij pakte rood tegen Feyenoord en is geschorst.

Lees ookADO kijkt naar boven: "Dat hebben we al drie keer gedaan"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen