Magallán debuteert met nederlaag, Ødegaard levert prachtassist

26 september 2019, 23:06

Lisandro Magallán heeft zijn debuut voor Deportivo Alavés niet kunnen opluisteren met een overwinning. De Ajax-huurling ging donderdagavond met zijn nieuwe club met 3-0 onderuit op bezoek bij Real Sociedad. Bij de thuisploeg liet Martin Ødegaard zijn klasse zien met een sublieme assist.

De Noor, die dit seizoen door Real Madrid wordt verhuurd aan de Baskische ploeg, zette na negentien minuten Mikel Oyarzabal vrij voor de goal. De aanvaller schoof de bal langs de doelman en zette zo de 1-0 op het scorebord. Als aangever was Oyarzabal ook betrokken bij de 2-0 van Willian José. Vlak voor rust maakte de jonge aanvaller vanaf de strafschopstip zijn tweede van de avond. In de tweede helft werd er niet meer gescoord, maar Manu García van Deportivo Alavés kreeg in zijn korte invalbeurt wel twee gele kaarten.

Door de zege stijgt Real Sociedad naar de tweede plaats in de Primera División. De Baskische club neemt het zondag op tegen Sevilla, dat eerder op de donderdagavond verrassend verloor van Eibar (3-2).

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!