Dervisoglu: "Geen straf om seizoen bij Sparta af te maken"

27 september 2019, 10:32

Halil Dervisoglu zou het seizoen bij Sparta ook af willen maken. Per 1 januari staat hij op loonlijst van Brentford FC, maar klinken er geluiden dat de Engelsen hem nog even in Rotterdam houden. Ook al heeft Dervisoglu geen idee, hij zou het geen straf vinden.

"Ik moet zeggen dat ik er niet echt mee bezig ben. Op dit moment ga ik er gewoon vanuit dat ik in de winterstop naar Brentford vertrek", zegt hij tegen het Algemeen Dagblad. "Voor mij is dat een geweldige kans bij een geweldige club. Maar je weet natuurlijk nooit wat er gaat gebeuren. Wie weet vraagt Sparta wel aan Brentford of ze me nog een halfjaar mogen huren. Of wie weet zegt Brentford wel dat ze me pas in de zomer nodig hebben. Is allemaal afwachten. Als de clubs met elkaar tot overeenstemming komen dat ik nog een halfjaar langer in Rotterdam blijf, dan blijf ik nog een half jaar in Rotterdam. Simpel."

Dervisoglu ziet dat niet als een teleurstelling. "Nee, absoluut niet. Al ik Sparta kan helpen, dan doe ik dat graag. Het zou voor mij zeker geen straf zijn om het seizoen hier af te maken. Ik speel dertien jaar hier, het is echt mijn club geworden, heb veel aan de mensen te danken hier. In dat geval zal ik gewoon door proberen te gaan met wat ik nu doe: zoveel mogelijk doelpunten maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen