Valverde is vragen over Neymar moe en mist ook tiener Fati

27 september 2019, 19:19

Ernesto Valverde is de constante stroom aan vragen over Neymar vanuit de Spaanse pers beu. De trainer van FC Barcelona heeft het journaille verzocht om geen vragen te stellen over de sterspeler van Paris Saint-Germain, die deze week in Catalonië was.

Momenteel is er namelijk een rechtzaak gaande tussen Neymar en Barcelona. Volgens de Braziliaan moet Barça nog miljoenen euro's aan bonussen uitkeren, maar is dat op heden nog niet gebeurd. Valverde kreeg op de persconferentie in aanloop naar de wedstrijd tegen Getafe legio vragen over de Braziliaan. En toen was de maat bij de trainer vol. "We praten al over Neymar sinds het begin van augustus. Ik hoopte dat als de transfermarkt gesloten zou zijn, dat het wel op zou houden. Maar we praten er nu nog steeds over."

Geen Fati en Messi

Bij Barça hebben we namelijk wel andere zaken aan hun hoofd. De matige seizoenstart bijvoorbeeld. Of de afwezigheid van de geblesseerde Lionel Messi. Daar kwam de absentie van revelatie Ansu Fati nog bij. De zestienjarige zit niet bij de wedstrijdselectie.

Barça staat momenteel niet op plek die recht geeft op een ticket voor de Champions League. Slechts de helft van de competitieduels werden gewonnen. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen