Eredivisie Vrouwen: monsterscore PSV, Ajax verliest bij ADO

27 september 2019, 21:27

In de Eredivisie Vrouwen heeft PSV ongenadig hard uitgehaald tegen Excelsior/Barendrecht. De Eindhovenaren zegevierden met maar liefst 9-1 en gaat nu alleen aan kop in de competitie. Ajax verspeelde namelijk punten op bezoek bij ADO Den Haag: 1-0.

PSV – Excelsior/Barendracht: 9-1.

De stand doet het al vermoeden, maar PSV hield in Brabant huis op eigen veld. Excelsior/Barendrecht had werkelijk niets in de te brengen, al hield het voor rust met 3-0 de schade nog enigszins beperkt. In de tweede helft was er geen houden meer aan, waardoor de score zeker kort na de hervatting razendsnel opliep. Met drie goals waren Joëlle Smits en Kayleigh van Dooren het meest belangrijk voor de einduitslag op het scorebord. PSV verspeelde pas twee punten in de competitie en de doelcijfers (21 voor en vijf tegen) zijn verbluffend.

ADO Den Haag – Ajax: 1-0.

Ajax zou bij winst 'gewoon' samen met PSV aan de leiding gaan, maar de avond verliep in Den Haag anders dan gehoopt voor de Amsterdammers. Een corner in de slotfase van de wedstrijd viel binnen in het doel Ajax, dat zo tegen een dure nederlaag aan liep. Het gat met PSV is drie punten.

Overige uitslag:

PEC Zwolle – SC Heerenveen: 3-3

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen