Mühren maakt hattrick in 'zijn' Volendam: "Dat is lekker"

28 september 2019, 11:07

Robert Mühren beleefde vrijdag een bijzondere avond met SC Cambuur. De spits tekende voor een hattrick op bezoek bij FC Volendam, de club waar hij doorbrak in het profvoetbal. De aanvaller heeft genoten van de 0-4 overwinning.

Mühren maakte een hattrick en miste ook nog een penalty. Volendam kwam al snel met tien man te staan en dat deed Cambuur goed, weet Mühren. "Na de rode kaart kwam er natuurlijk veel ruimte, maar ik denk dat mijn goals wel oké waren. We moesten ook aan het doelsaldo werken. Je weet dat je tien tegen elf speelt en dan kom je gewoon veel in scoringspositie. Het is lekker dat ik er tegen Volendam drie maak", zegt hij tegen FOX Sports.

Cambuur staat tweede, met een puntje minder dan NAC Breda. Een prima start voor de Leeuwarders, zeker gezien het feit dat de ploeg al vijf keer uit speelde. "Dat zegt dat we goed bezig zijn. We krijgen ook erkenning voor wat we aan het doen zijn. We voetballen echt met een idee en dat is mooi om te zien. We hebben een leuk ploegje en het is top dat we dat omzetten naar punten."

Mühren is momenteel topscorer van de Eerste Divisie, met acht goals uit acht duels.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen