Guardiola stelt dat Man City in de winter niet gaat kopen

28 september 2019, 13:14

Manchester City gaat in de winterstop geen nieuwe spelers aantrekken, zo verzekert Pep Guardiola. De Engelse topclub heeft de nodige personele problemen achterin, maar gaat geen nieuwe spelers kopen.

Onder meer Aymeric Laporte en John Stones zitten in de lappenmand bij Manchester City. Dat zou de club er toe kunnen aanzetten om nieuwe spelers te kopen, maar dat gaat volgens de trainer niet gebeuren. "We gaan geen spelers kopen, omdat we niet veel geld kunnen uitgeven in de winter. We houden het bij de spelers die we nu hebben. Achterin staan er met Taylor Harwood-Bellis en Eric Garcia twee talenten klaar. Dat zijn jonge spelers, waar we nu al op kunnen rekenen", zegt de Spanjaard tegen Sky Sports.

?Manchester City nam in de zomer afscheid van verdediger Vincent Kompany. Die had nu, mits fit, nog van waarde kunnen zijn. "Vincent was een onvoorstelbare persoonlijkheid en hij was ontzettend behulpzaam naar mij en de hele club. Hij besloot om naar Anderlecht te gaan en wij moeten door. De tijd met hem was perfect."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen