Valencia kent met zege goede generale voor duel met Ajax

28 september 2019, 15:04

Valencia zal woensdag met een goed gevoel aan de wedstrijd tegen Ajax kunnen beginnen. De Spaanse ploeg kende zaterdag een goede generale repetitie door met 0-1 te winnen van het hoog geklasseerde Athletic de Bilbao. Het is pas de tweede overwinning van dit competitieseizoen.

Valencia kent tot dusver een matig seizoen. Al vrij snel werd trainer Marcelinho de deur gewezen, wat leidde tot grote onrust bij de spelers en de supporters. Albert Celades nam het stokje over en begon niet goed. De laatste drie competitieduels leverden allemaal geen overwinning op. Zaterdag is het eindelijk weer eens gelukt om te winnen. Met Jasper Cillessen in de basis werd Bilbao met 0-1 verslagen. Denis Cheryshev maakte na een halfuur de enige goal.

Dat is een knap resultaat van Valencia, aangezien Bilbao met een vierde positie goed aan het La Liga-seizoen was begonnen. Valencia was zaterdag met 0-1 te sterk en heeft daarmee de tweede zege van het competitieseizoen binnen. De ploeg deed dat zonder de geblesseerden Kevin Gameiro en Geoffrey Kondogbia.

Valencia ontvangt Ajax komende woensdag in eigen huis. Beide teams wonnen in de eerste Champions League-ronde. Valencia vloerde Chelsea, terwijl Ajax afrekende met Lille.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen