Juventus wint voor het eerst met meer dan goal verschil

28 september 2019, 16:58   Bijgewerkt: 28 september 2019, 21:51

Supporters van Juventus worden dit seizoen nog niet bepaald in de watten gelegd. Met de komst van Maurizio Sarri moest er dit jaar meer spektakel komen bij de topclub, maar daar is tot dusver nog geen sprake van. Zaterdag werd er ondanks dat eindelijk een keer met twee goals over meer gewonnen. SPAL werd met 2-0 geklopt.

Juventus sprankelde wederom niet, maar kreeg wel meer kansen dan in de meeste wedstrijden van dit seizoen. Toch duurde het lang voordat de eerste treffer te noteren viel. Op slag van rust schoot Miralem Pjanic geweldig raak van grote afstand. Het was een bevrijding voor Juventus, dat daardoor met een goed gevoel de kleedkamer opzocht. Overigens speelde Juventus met een geïmproviseerde defensie, met Juan Cuadrado en Blaise Matuidi als backs. Matthijs de Ligt stond in de basis en vormde een koppel met Leonardo Bonucci. Gianluigi Buffon stond onder de lat en keepte zijn 903e (!) Serie A-wedstrijd.

Zij kwamen nauwelijks in de problemen en zagen dat Juventus in de tweede helft nog veel meer kansen kreeg. Onder meer basisklant Paolo Dybala had het vizier niet op scherp. Hij was wel verantwoordelijk voor een mooie assist op Cristiano Ronaldo een kwartier voor tijd. De Portugees kopte raak en besliste de wedstrijd. Juventus heeft daardoor voor het eerst dit seizoen een wedstrijd met meer dan een goal verschil gewonnen: 2-0.

Daarmee heeft de regerend kampioen nu ook de koppositie te pakken. Die kan het vanavond weer kwijtraken, als Internazionale een punt of meer pakt op bezoek bij Sampdoria.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen