Sterkhouders Baumgartl en Ihattaren keren terug bij PSV

29 september 2019, 14:24

PSV-trainer Mark van Bommel kiest in het duel met PEC Zwolle voor dezelfde elf namen als vorige week zondag tegen Ajax. In het midweekse duel met FC Groningen waren er juist nog vier wijzigingen, maar op het Zwolse kunstgras maakt de sterkste formatie gewoon weer de opwachting. Zij moeten ervoor zorgen dat PSV weer gelijk komt te staan met de koploper Ajax, dat gisteren al won.

Tegen Groningen koos Van Bommel ervoor om Michal Sadílek, Timo Baumgartl, Mohamed Ihattaren en Bruma op de bank te houden. In hun plaats speelden Oliver Boscagli, Daniel Schwaab, Cody Gakpo en Ritsu Doan tegen de Trots van het Noorden en werd onnodig moeizaam met 3-1 gewonnen. Sadílek, Bruma en Ihattaren vielen dat duel wel in. Zij keren nu dus terug in de basis, net als Baumgartl. PSV kan bovendien weer beschikken over Érick Gutiérrez en Kostas Mitroglou. Zij waren de laatste duels afwezig door blessures, maar zijn nu weer fit genoeg om op de bank plaats te nemen.

Bij PEC Zwolle zijn er drie wijzigingen ten opzichte van de 2-0 nederlaag van vorige week zaterdag tegen FC Groningen. Reza Ghoochannejhad, die onlangs tegen RKC Waalwijk nog vier keer trefzeker was, staat in de basis. Ook Dennis Johnsen en Darryl Lachman maken hun opwachting. Dit gaat ten koste van Rick Dekker, Kenneth Paal en Thomas Bruns.

Opstelling PEC Zwolle: Mous; Hamer, Lachman, Kersten, Van Wermeskerken; Saymak, Thy, Clement; Bel Hassani, Ghoochannejhad, Johnsen

Opstelling PSV: Zoet; Dumfries, Baumgartl, Viergever, Sadílek; Rosario, Hendrix; Bergwijn, Ihattaren, Bruma; Malen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen