Stegeman vond PEC niet kansloos: "Niet weggespeeld door PSV"

29 september 2019, 17:02

PEC Zwolle-trainer John Stegeman vindt dat er voor zijn ploeg meer in had gezeten tegen koploper PSV dan de 0-4 nederlaag die uiteindelijk op het bord stond. Vooral de eerste helft stemt hem na afloop tevreden, maar in het tweede bedrijf vloeide de kracht bij zijn elftal langzaam weg.

PEC ging de rust in met een 0-1 achterstand door een treffer van Pablo Rosario. Tot dan toe hadden de Zwollenaren PSV aardig partij geboden. "Ik vond het gelijk opgaan", analyseert Stegeman tegenover FOX Sports. "Ik had het gevoel dat wij het konden omdraaien. De eerste helft was in balans en wij kwamen er een paar keer gevaarlijk uit."

Lees ook: Malen en Rosario kritisch op eerste helft PSV: "Geen makkie"

Licht uit

Na rust bleef het lang 0-1, tot PSV twintig minuten voor tijd de wedstrijd min of meer besliste door de tweede treffer. "We begonnen goed aan de tweede helft met twee kansen, maar na de 0-2 verliezen we het geloof. Na de 0-3 krijg je nog een kans via Hamer, maar daarna ging het licht uit. Natuurlijk heeft PSV goede spitsen en middenvelders, maar dit ging te makkelijk. Je kunt van dit PSV verliezen, maar er lagen echt wel kansen. Ik heb niet het gevoel dat wij zijn weggespeeld. Details waren beslissend."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen