Belangrijke Dilrosun helpt Hertha BSC aan ruime zege

29 september 2019, 19:52

Hertha BSC heeft zondagavond een belangrijke én overtuigende overwinning geboekt op bezoek bij concurrent 1. FC Köln. De ploeg uit Berlijn werd geholpen door Javairo Dilrosun, die net als vorige week belangrijk was bij Hertha BSC, dat uiteindelijk met liefst 0-4 won bij de nummer zeventien van de Bundesliga.

Nadat Dilrosun met blessureleed kampte, is hij inmiddels weer helemaal terug. Tegen FSV Mainz viel hij vorige week in en gaf hij binnen drie minuten een assist, vorige week tegen SC Paderborn gaf hij eveneens een assist en maakte hij de openingstreffer. Die nam hij ditmaal weer voor zijn rekening. Bij Köln ontbrak Kingsley Ezibue overigens met een blessure.

Met een heerlijk geplaatst afstandsschot gaf Dilrosun Hertha BSC het goede voorbeeld en zag dat Vedad Ibisevic dat in tweede helft volgde. Binnen vier minuten besliste de Bosnische routinier het duel met twee treffers, waardoor Hertha BSC met de tweede zege op rij afstand neemt van de degradatiezone. Beide zeges werden geboekt met Dilrosun, die zag dat Dedryck Boyata de eindstand bepaalde, terug in de basis: hij is alweer snel onmisbaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen