'Rode' Vilhena terug in Russische top na zege met Krasnodar

29 september 2019, 21:22

Tonny Vilhena heeft zich met FK Krasnodar weer in de top van de Russische competitie gemeld. De ploeg van de Nederlandse middenvelder, die werd weggestuurd met zijn tweede gele kaart, had zondagavond in eigen huis weinig problemen met Arsenal Tula: voormalig AZ-spits Ari en Magomed-Shapi Suleymanov maakten de treffers namens de thuisploeg (2-0).

Naast Vilhena, die door een tweede gele kaart in blessure tijd uiteindelijk niet de volle negentig minuten op het veld stond, had Murad Musaev ook plaats in zijn elftal voor Marcus Berg en Ari. De oud-spits van AZ ging na bijna veertig minuten achter de gegeven strafschop staan en schoot deze overtuigend achter Mikhail Levashov. Na ruim een uur voetballen besliste Suleymanov het duel met de tweede treffer.

Younes Namli bleef negentig minuten op de bank bij Krasnodar, dat door de overwinning weer in de top van Rusland komt, op gelijke hoogte met Rostov FK, Lokomotiv Moskou en Zenit-Sint Petersburg. Alleen CSKA Moskou behaalde tot dusver meer punten dan deze ploegen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen