Besiktas blijft verliezen en krijgt van Trabzonspor nieuwe tik

29 september 2019, 20:08

De rampzalige seizoenstart van Besiktas blijft voorlopig maar voortduren. De ploeg van Jeremain Lens ging zondagavond wederom onderuit: ditmaal was Trabzonspor – dat ook een matige start had tot dusver in de Turkse Süperlig - met ruime cijfers te sterk: 4-1.

Lens bleef overigens negentig minuten op de bank bij Besiktas, waar oud-PSV'er Atiba Hutchinson en Oguzhan Özyakup wel aan de atrap stonden. Zij konden niet voorkomen dat het bij de pauze al 2-0 stond: eerst werkte verdediger Dorukhan Toköz een vrije trap ongelukkig achter Loris Karius (foto), vervolgens verdubbelde José Sosa met een van richting veranderd afstandsschot de score vlak voor rust.

Na ruim een uur voetballen deed ook voormalig FC Groningen-spits Alexander Sørloth een duit in het zakje, waarmee een pijnlijke afstraffing in de maak was voor Besiktas. Güven Yalcin leek de eer tien minuten voor tijd te redden, maar vlak voor tijd zorgde Anthony Nwakaeme alsnog voor de pijnlijke uitslag van 4-1.

Door het nieuwe verlies blijft Besiktas maar schutteren in Turkse competitie, waarin het inmiddels de degradatiestreep is genaderd. Het kan bijna niet anders of de dagen van trainer Abdullah Avci, hij staat al vol onder druk in Istanbul, zijn geteld.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen