Emmen houdt rekening met zware knieblessures Beste en Bakker

30 september 2019, 08:18   Bijgewerkt: 30 september 2019, 08:23

FC Emmen deed afgelopen vrijdag uitstekende zaken met de dikste overwinning in de Eredivisie ooit op ADO Den Haag (3-0), maar kreeg ook slecht nieuws te verwerken. Verdedigers Nick Bakker en Jan-Nicklas Beste vielen namelijk geblesseerd uit en liggen vermoedelijk voorlopig nog wel even uit de roulatie met hun kniekwetsuren.

Dat schrijft het Dagblad van het Noorden. Bij Bakker wordt zelfs gedacht aan een kruisbandblessure, waarmee hij eerder kampte. "Als iemand daar ervaring mee heeft, houden we rekening met het ergste", aldus Lukkien, die het uitvallen van het duo een flinke smet op de verder perfecte avond vond. Bakker, die deze zomer in de concrete belangstelling stond van FC Groningen, was bezig aan een sterk seizoen. 

Het uitvallen van Werder Bremen-huurling Beste, die begin van de tweede helft naar de kant ging met pijn aan zijn knie, leek eveneens geen futiliteit. Met onder anderen Desevio Payne, Anco Jansen, Nikolai Laursen, Marko Kolar en Shani Tarashaj heeft Emmen sowieso al een flinke lijst afwezigen momenteel in de A-selectie. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen