Mazraoui over Dest: "Ik heb er een concurrent bij gekregen"

30 september 2019, 08:34

Noussair Mazraoui beseft dat hij een flinke concurrent heeft gekegen voor de rechtsbackpositie bij Ajax. De multifunctionele Ajacied kampte de laatste tijd met blessureleed en in de tussentijd maakte Sergino Dest een behoorlijke opmars bij de Amsterdammers. "Ik heb er een concurrent bij gekregen."

Dat vertelt hij tegenover het Algemeen Dagblad over zijn positie in het elftal van Erik ten Hag. Dest is volgens de international van Marokko een soortgelijke speler als hijzelf is. "Ik denk dat je ons wel een beetje met elkaar kan vergelijken. Hij is technisch en snel en gaat graag mee naar voren. Dat kan je over mij ook wel zeggen."

Mazraoui, die vanwege een knie in zijn bovenbeen enkele weken uit de roulate was en tegen FC Groningen direct weer mocht beginnen toen hij fit was, is klaar om te negentig minuten spelen tegen Valencia. "Het zou anders zijn als ik tegen Groningen nog niet had gespeeld", legt hij uit. Toch is het nog onzeker of hij wel aan de aftrap staat in de sinaasappelstad, al kan hij uiteindelijk ook nog uit de voeten op het Amsterdamse middenveld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen