Liverpool werkt de halve finale WK-clubteams af in Education City

30 september 2019, 12:30

De WK-finale voor clubteams wordt dit jaar gespeeld in het Education City-stadion in Doha. Het gloednieuwe onderkomen komt net op tijd af en wordt daarom direct in gebruik genomen tijdens het toernooi, waaraan Liverpool als Europese afgevaardigde meedoet. De ploeg van Jürgen Klopp stroomt direct in de halve finale in. 

Het stadion, dat tijdens het WK 2022 ook een grote rol speelt, biedt plaats aan ruim veertig duizend toeschouwers. Liverpool speelt er de halve finale op 18 december en als het die winnend afsluit, drie dagen later ook de finale. De andere speellocaties zijn 'Khalifa International' (48.000 plekken) en het Jassim Bin Hamad-stadion (15.000 plekken). Sl Sadd en Hienghene Sport trappen in de eerste ronde af.

Het WK voor clubteams werd de afgelopen twee edities in de Verenigde Arabische Emiraten gehouden. Real Madrid was tijdens beide toernooien uiteindelijk de sterkste. Net als het WK in 2022 staan de duels in de winter gepland, waardoor het een extra interessant toernooi is. Van 11 tot en met 22 december staat het evenement gepland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen