Valencia-huurling Lato: "Valencia heeft alles in huis om te winnen"

30 september 2019, 13:09   Bijgewerkt: 30 september 2019, 13:15

Toni Lato denkt dat Valencia alles in huis heeft om Ajax te verslaan woensdagavond in de groepsfase van de Champions League. De linksback wordt dit seizoen verhuurd door de Spaanse club aan PSV. Op de website van Valencia blikt hij vooruit op het duel van aankomende woensdag.

Lato (op de foto op archiefbeeld) speelde dit seizoen nog geen minuut voor de formatie van Mark van Bommel. In de topper tussen PSV en Ajax zat de Spanjaard wel op de bank en zag hij de sterke en zwakke punten van de landskampioen van dichtbij. De verdediger waarschuwt Valencia voor de kwaliteiten van Ajax en denkt dat Valencia op het beste van hun kunnen moet spelen om de wedstrijd te winnen. "Ajax heeft vorig jaar al aangetoond waar zij toe in staat zijn. Ajax heeft hele goede spelers met Dusan Tadic en Hakim Ziyech."

Toch ziet Lato voldoende perspectief voor de club, waar hij nog een contract heeft tot de zomer van 2023. "In Mestalla kan er een geweldige sfeer hangen. Elke tegenstander, hoe goed die ook is, zal een slechte tijd hebben als de fans en de spelers zich samenknijpen." Verder neemt Lato de wedstrijd tegen Chelsea als voorbeeld. "Als Valencia net zo sterk speelt als tegen Chelsea, dan kan het Ajax zeker verslaan. Ajax is een team dat soms heel weinig spelers achter de bal laat en daar kan Valencia schade aanrichten." Tot slot waagt Lato zich aan een voorspelling. "Ik denk dat Valencia met 2-1 zal zegevieren."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen