Multimiljonair uit ICT-wereld wil Roda JC gaan helpen

30 september 2019, 20:24   Bijgewerkt: 30 september 2019, 23:08

Multimiljonair Stijn Koster wil Roda JC redden. Samen met nog een groep investeerders wil de ICT-ondernemer de club uit de penarie helpen. Eerder stond de Kerkradenaar ook al klaar, maar meldde Mauricio Garcia de la Vega zich. De Mexicaan is nu persona non grata in Kerkrade. Van hem wil Roda dan ook af.

Voordat Koster zijn ja-woord geeft, moeten de huidige beleidsmakers vertrekken en moet De la Vega zijn aan financiële verplichtingen voldoen. "Hij zou voor vier jaar garant staan voor de club. Laat het maar zien", tekent 1Limburg op uit de mond van Koster, die vooral wil dat de Mexicaan zijn gemaakte schulden in naam van Roda aflost. De la Vega zou onder andere in Duitsland [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/355534/onrust-bij-roda-jc-over-de-la-vega-twijfels-over-betrouwbaarheid/,_blank,een lening] hebben afgesloten. "Waarschijnlijk tegen een woekerrente", aldus Koster.

Allereerst zal Roda dus schoon schip moeten maken. De club wil zo snel mogelijk met De la Vega in gesprek om een einde te maken aan de totaal mislukte samenwerking. De Mexicaan werd vrijdag door fans uit het stadion gezet, maandag kwam het kantoorpersoneel in opstand door een dag te staken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen