Nederland vanaf volgend jaar twee CL-tickets bij de dames

1 oktober 2019, 14:14

Vanaf volgend seizoen komen er twee Nederlandse vrouwenteams in de Champions League. Door de goede prestaties de laatste vijf jaar stijgt de Eredivisie Vrouwen op de coëfficiëntenlijst naar de beste twaalf landen, waardoor niet alleen de kampioen, maar ook de nummer twee uit de Eredivisie Vrouwen de Champions League-voetbal bemachtigt.

Kazachstan komt net als Nederland voor het eerst bij de beste twaalf landen, waar verder onder andere Frankrijk, Duitsland, Spanje en Engeland staan. Ook bijvoorbeeld Zweden en Noorwegen – grote landen in het vrouwenvoetbal – staan op het lijstje. 

FC Twente, dit jaar de enige afgevaardigde namens Nederland, is een van de ploegen die veel punten heeft verzameld de laatste jaren. Dit seizoen zitten ze voor de derde keer in de historie bij de laatste zestien ploegen, wat met het veel sterkere VfL Wolfsburg als opponent normaliter wel de laatste ronde is. Desondanks is de prestatie van de Tukkers dit jaar erg knap en levert bovendien weer punten op voor de ranking. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen