Vraagteken achter Van Dijk-compagnon Matip, blessures bij Roma

1 oktober 2019, 14:34

Liverpool moet bekijken of Joel Matip (foto) woensdag inzetbaar is tegen Red Bull Salzburg. De compagnon van Virgil van Dijk hield een kleine blessure over aan het competitieduel van zaterdag met Sheffield United. Jürgen Klopp kan sowieso niet beschikken over Xherdan Shaqiri en Alisson Becker.

Matip vormt normaliter het centrale duo met Van Dijk. Mogelijk dat de Oranje-captain tegen Salzburg iemand anders naast hem krijgt. "We moeten even wachten op definitief uitsluitsel over zijn fitheid", zegt Klopp op het clubkanaal van Liverpool. "Matip is tegen Sheffield licht geblesseerd geraakt." Shaqiri ontbrak zaterdag al tegen Sheffield en is er woensdag opnieuw niet bij. Doelman Alisson zit al langere tijd in de lappenmand. "Alisson komt dichterbij zijn rentree, maar morgen zeker nog niet", laat Klopp weten.

AS Roma

AS Roma heeft te maken met twee serieuze blessuregevallen. Henrikh Mkhitaryan staat drie weken buitenspel met een bovenbeenblessure. Daarnaast is Lorenzo Pellegrini twee maanden niet inzetbaar voor de Romeinen. De middenvelder heeft een breuk in zijn middenvoetsbeentje. Pellegrini is zo'n twee maanden zoet met de blessure. Roma speelt donderdag in de Europa League tegen Wolfsberger AC. 

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen