De Bruyne moet streep zetten door Champions League-duel City

1 oktober 2019, 15:32

Kevin De Bruyne moet het Champions League-duel van Manchester City met Dinamo Zagreb laten schieten. De Belg kampt met een liesblessure, melden de Engelsen via de officiële kanalen. City speelt dinsdagavond in het eigen Etihad Stadium tegen de Kroaten.

De Bruyne liep de blessure afgelopen weekend op in de competitiewedstrijd tegen Everton. De Belg miste maandag de training ook al. Zijn absentie is een behoorlijk gemis voor The Citizens. De Bruyne gaf in negen wedstrijden al negen assists. Daarnaast was De Bruyne ook twee keer trefzeker voor Manchester City. De club kan verder niets zeggen over de duur van de blessure. Dat hangt volgens City af van hoe goed De Bruyne reageert op het herstelprogramma.

Manchester City speelt na het treffen met Dinamo Zagreb zondag in de Premier League tegen Wolverhampton Wanderers. In het miljardenbal won de landskampioen van Engeland het eerste groepsduel met 0-3 van Shakhtar Donetsk. Dinamo Zagreb won twee weken geleden verrassend ruim van Atalanta (4-0).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen