Barça ook tegen Inter mogelijk nog zonder gehavende Messi

1 oktober 2019, 17:37

Het is nog zeer de vraag of Lionel Messi fit genoeg is om FC Barcelona tegen Internazionale aan de eerste overwinning in de Champions League te helpen. De Argentijnse ster deed gisteren (maandag) een aanzienlijk gedeelte van de training mee, maar trainer Ernesto Valverde houdt nog een slag om de arm.

De coach liet op de persconferentie daags voor het treffen weten dat Ansu Fati, Jordi Alba en Samuel Umtiti er tegen de Milanezen sowieso niet bij zijn. Messi (vanwege een dijbeenblessure) en Ousmane Dembélé zijn vraagtekens voor het duel. "Messi heeft maandag iets meer dan de helft van de tijd meegedaan op de training, we gaan kijken hoe hij de avondtraining doorkomt."

Griezmann treft vriend Godín

Wie wel in actie komt, is Antoine Griezmann. De Fransman komt in de defensie van Inter een goede bekende tegen: hij en Diego Godín speelden jarenlang samen bij Atlético Madrid. Bovendien is Godín de peetvader van Griezmanns dochter. Weinig geheimen voor elkaar dus, erkent Griezmann. "Ik ken hem goed en ken dus ook alle trucjes om hem te verslaan', voorspelt Griezmann op de persconferentie voor het duel met Inter."

Na het gelijke spel (0-0) bij Borussia Dortmund hoopt Barça concurrent Inter een tik uit te delen in het eigen Camp Nou. Griezmann ziet dat de sfeer toeneemt in het stadion, ook wat betreft het scanderen van zijn naam. "Ik was aangenaam verrast dat ze dat deden, nu wil ik ze wat teruggeven op het veld."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen