Gudelj heeft het naar zijn zin bij Sevilla: "Ben goed ontvangen"

2 oktober 2019, 14:27

Nemanja Gudelj (op archiefbeeld) stapte deze zomer over van Sporting Portugal naar Sevilla en de middenvelder heeft het bij de Spaanse club meer dan naar zijn zin. De oud-Ajacied is dan ook zeer tevreden over zijn eerste periode in Andalusië. "Ik acclimatiseer heel goed, iedereen heeft me goed ontvangen."

Op de clubsite gaat hij in op zijn eerste periode bij Sevilla, waar hij in de Europa League negentig minuten meedeed en in de Primera Division vooralsnog invaller is. "Ik voel me hier erg op mijn gemak", aldus Gudelj, die veel respect heeft voor trainer Julen Lopetegui. "We hebben een staf met veel kwaliteit", vindt hij.

Ook werd Gudelj gevraagd naar het belang van de Europa League. "Sevilla heeft dit toernooi vijf keer gewonnen, dus het is een belangrijke competitie voor de club. Gelukkig hebben we direct aangetoond dat wij dat ook vinden", doelde hij op de 0-3 zege op FK Qarabag in de eerste speelronde. "Maar het is een goede competitie, met veel sterke teams. Uiteraard willen we deze editie ook winnen."

Donderdagavond ontvangt Sevilla in eigen huis APOEL Nicosia, een wedstrijd die gefloten wordt door Bas Nijhuis.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen