De la Vega wil met bedrijf 'complot van Roda' aantonen

2 oktober 2019, 15:26

De soap rondom Mauricio de la Vega bij Roda JC duurt voort. De Limburgse club wil zo spoedig mogelijk af van de Mexicaan, die zijn financiële verplichtingen niet voldoet, maar hij is niet bereid om mee te werken. Sterker nog: de man die lang in beeld was om de nieuwe grootaandeelhouder te worden heeft een bedrijf ingeschakeld om aan te tonen dat er een complot tegen hem gevoerd wordt momenteel.

"Een Nederlands bedrijf, met ervaring in dit soort zaken", vertelt De la Vega tegenover Voetbal International over zijn actie. Hij voelt zich aangevallen en is er van overtuigd dat het een complot is. "Iemand probeert Roda JC pijn te doen. Diegene is van mening dat ik weg moet bij de club. En gaat ver om dat doel te bereiken."

Hij noemt een viertal aanknopingspunten waarvoor hij denkt dat het één groot complot is: "Ten eerste het nepnieuws over mij dat naar buiten is gekomen. Ten tweede de supporters die tegen mij zijn opgezet. Ten derde de actie van afgelopen vrijdag. En ten vierde dat alle medewerkers nu thuiszitten. Dit is een setup, voor mij is het duidelijk."

Wie het mogelijkerwijs zou kunnen zijn, wil de Mexicaan – die onder druk ligt in Kerkrade – niet vertellen. De soap bij Roda JC duurt inmiddels al een geruime tijd en een oplossing gloort nog niet aan de horizon zoals De la Vega niet vertrokken is.

Lees ook: De la Vega vertrekt niet zomaar bij Roda JC: "Ik geef nooit op"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen