Waarschijnlijk géén Jørgensen, Kökcü vraagteken

2 oktober 2019, 15:55   Bijgewerkt: 2 oktober 2019, 16:15

Jaap Stam heeft FC Porto, de tegenstander van donderdagavond in de Europa League, uitvoerig bekeken en ziet de Portugezen als favoriet om de wedstrijd te winnen. Stam kan hoogstwaarschijnlijk nog niet beschikken over spits Nicolai Jørgensen, ook Orkun Kökcü is een twijfelgeval.

Donderdagavond speelt Feyenoord de tweede wedstrijd van de Europa League thuis tegen het sterke FC Porto. De ploeg van Stam verloor de eerste wedstrijd in dit toernooi met 1-0 van Rangers FC, terwijl Porto thuis met 2-1 won van Young Boys. "We hebben Porto uitvoerig bekeken. Het is een hele sterke ploeg en de favoriet voor morgen, zeker gezien hun prestaties de laatste maanden. Maar wij willen ons eigen spel spelen en het hen zo moeilijk mogelijk maken", sprak de trainer van Feyenoord op de persconferentie.

Ook Leroy Fer ziet Porto als de favoriet, maar is niet bang voor de Portugese topclub. "FC Porto is een grote club. Ik verwacht een zware wedstrijd, maar we zijn voorbereid en hebben een plan", sprak Fer. "Dit zijn de wedstrijden waar je het voor doet. Thuis, een avondwedstrijd tegen een grote tegenstander. We willen graag laten zien wat we kunnen".

De Rotterdammers beschikken nog altijd niet over een geheel fitte selectie. Spits Nicolai Jørgensen is nog altijd niet volledig hersteld van zijn blessure aan zijn ribben en ook Kökcü is een nog een vraagteken. "Nicolai heeft vandaag meegetraind, maar had nog wel last. We overleggen later vandaag over zijn inzetbaarheid morgen", zei Stam. "Orkun is nog steeds grieperig. We gaan nog bekijken of hij erbij kan zijn, maar die kans is klein."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen