Napoli stelt na zege op Liverpool teleur tegen RC Genk

2 oktober 2019, 20:54

Napoli heeft woensdagavond met 0-0 gelijkgespeeld tegen RC Genk. De ploeg van Carlo Ancelotti kreeg met name in de eerste helft een paar hele grote kansen, maar kon de winst in de vorige speelronde tegen Liverpool geen goed vervolg geven. Oud Eredivisie-spelers Hirving Lozano, Dries Mertens en Arkadiusz Milik kwamen allen in actie, maar ook zij wisten het net niet te vinden. 

Met Lozano en Milik in de basis bij Napoli begonnen de Italianen beter aan de wedstrijd dan Genk. Na een kwartier spelen ontsnapte de thuisploeg op miraculeuze wijze aan een achterstand. Een voorzet werd in eerste instantie op de paal geschoten door José Callejon en in de rebound schoot Milik in een scrimmage op de lat. Napoli bleef kans op kans missen, Milik kopte andermaal op de lat en Kalidou Koulibaly zag zijn inzet van de lijn worden gehaald. Wonder boven wonder bleef het 0-0 bij de rust.

In de tweede helft ging het duel meer op en neer en zette Genk meer druk vooruit. Dit leverde in de beginfase wat mogelijkheden op. Napoli bleef loeren op de counter met snelle jongens voorin in de naam van Lozano, Callejon en de ingevallen Dries Mertens. Ruim vijf minuten voor tijd kreeg Ianis Hagi de kans voor de thuisploeg om de drie punten te pakken, maar hij schoot vanuit een kansrijke positie rakelings naast. In de slotfase ging Napoli nog voor de winst en beperkte Genk zich meer tot verdedigen. Gescoord zou er niet meer worden.

Napoli staat in Groep E bovenaan met vier punten, terwijl Genk vanavond het eerste puntje behaalde. Later vanavond komen de andere twee teams, Liverpool en RB Salzburg, in actie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen