Flets FC Barcelona uiterst moeizaam langs Inter

2 oktober 2019, 23:31   Bijgewerkt: 2 oktober 2019, 23:59

FC Barcelona heeft een moeizame overwinning geboekt op Internazionale (2-1). Na een matige eerste helft kon Barça - met Lionel Messi en Frenkie de Jong in de basis - op basis van individuele klasse het tij keren. Met twee doelpunten maakte Luis Suarez het verschil.

Barcelona kwam kwetsbaar voor de dag in het eigen Camp Nou. Vooral het centrale duo Gerard Pique met Clément Lenglet maakte een onzekere indruk tegen Inter. Al na twee minuten ging het fout voor de Catalanen. Barça liet zich verrassen bij een snelle vrije trap en Lautaro Martinez troefde Lenglet af. Ook Marc-André ter Stegen kon een snelle achterstand niet voorkomen.

Het gefluit van de tribunes typeerde de vorm van Barcelona. De thuisploeg kreeg geen grip op Internazionale. Ook creëerde Barcelona amper kansen. De grootste mogelijkheden waren voor de Italianen. Een geweldige redding van Ter Stegen op een kopbal van Martinez voorkwam de 0-2. Vlak daarna liet Stefano Sensi na Barcelona dieper in de zorgen te drukken.

Dat bleken dure missers. Want in de tweede helft kwam Barcelona op gelijke hoogte. De gastheren speelden nog steeds uitermate flets, maar de gelijkmaker mocht er zijn. Luis Suarez nam het doel in een keer onder vuur en schoot fraai raak. Barcelona had daarna nog een dik half uur om ook nog de zege veilig te stellen.

Barcelona voerde het tempo steeds meer op, Internazionale bleef knokken voor wat het waard was. In de slotfase maakte de individuele klasse voorin bij Barcelona het verschil. Suarez kon in de zestien langs landgenoot Diego Godin glippen en alleen voor Samir Handanovic de bevrijdende 2-1 maken, waardoor Barcelona samen met Borussia Dortmund aan kop gaat in groep F.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen