'PSV begint tegen Rosenborg met Doan op plek Bruma'

3 oktober 2019, 07:57

Ritsu Doan lijkt zich te kunnen opmaken voor zijn tweede basisplaats als speler van PSV. Trainer Mark van Bommel is tevreden over de ontwikkeling van de Japanner en daar wordt de vleugelspeler in het Europa League-duel bij Rosenborg BK mogelijk voor beloond.

De keuze is namelijk reuze voor Van Bommel, die op bezoek in Noorwegen ook de tweede wedstrijd kan winnen in de groep. Volgens het Eindhovens Dagblad gaat PSV dat bewerkstelligen met Doan als vleugelspeler, naast Donyell Malen en Steven Bergwijn. De Japanner scoorde afgelopen weekend bij PEC Zwolle nog als invaller en verdringt Bruma uit de basiself. De Portugees viel in Zwolle ook licht geblesseerd uit. Doan begon als PSV'er alleen tegen zijn oude ploeg FC Groningen dit seizoen vanaf de aftrap.

Verder kiest Van Bommel waarschijnlijk voor dezelfde namen, dus met de twee controleurs Pablo Rosario en Jorrit Hendrix op het middenveld. Het eerste duel werd met 3-2 gewonnen van Sporting Portugal. Voor Rosenborg is het eigenlijk al een must-win duel, want de Noorse huidige nummer vier verloor met 1-0 van LASK Linz.

Vermoedelijke opstelling PSV

Zoet;'Dumfries, Baumgartl, Viergever, Sadílek; Rosario, Ihattaren, Hendrix; Doan, Malen, Bergwijn.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen