Boosheid regeert in Inter-kamp na late nederlaag bij Barcelona

3 oktober 2019, 09:09

Antonio Conte is boos op de arbitrage na de late nederlaag van Internazionale op bezoek bij FC Barcelona (2-1). Volgens de trainer van de koploper van de Serie A hadden de Milanezen in Camp Nou meer verdiend, maar werd de club onder meer een penalty onthouden.

Dat gebeurde volgens Conte bij een 0-1 stand nadat Stefano Sensi werd neergehaald, zo laat hij na afloop weten op de persconferentie. "De tweede helft heeft heel de wedstrijd veranderd. We hadden tot aan de 65ste minuut elke slag gewonnen en zelfs een penalty moeten krijgen, maar die werd op dubieuze wijze niet gegeven."

Uiteindelijk zorgde Luis Suárez met twee treffers voor de ommekeer in Camp Nou, tot afgrijzen van Conte. "Wie mij kent, weet dat ik de nederlaag nauwelijks kan verwerken. Enerzijds ben ik blij dat we ze pijn hebben gedaan, maar aan de andere kant is het glas halfleeg omdat we verloren hebben. Het is niet goed om zo te verliezen."

Toch is de arbitrage, die onder leidind stond van Damir Skomina, de grootste boosdoener in het Inter-kamp. "Ik probeer geen alibi te verzinnen, maar we hebben het over een scheidsrechter die de laatste Champions League-finale heeft gefloten. Hij vroeg mij om respect te tonen, maar ik eis ook hetzelfde respect van hem. Dat kregen we vanavond niet."

Lees ook: Flets FC Barcelona uiterst moeizaam langs Inter

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen