Scorende Depay helpt Lyon: "We hadden deze zege echt nodig"

3 oktober 2019, 09:15

Memphis Depay was woensdagavond enorm belangrijk bij de zege van Olympique Lyon op RB Leipzig. De Nederlander maakte in de eerste helft de openingstreffer, waarna in de tweede helft ploeggenoot Martin Terrier de wedstrijd besliste in Frans voordeel. Depay was na afloop blij met het spel en zijn persoonlijke hoofdrol.

"We hadden deze zege nodig. De teamspirit heeft ons aan deze overwinning geholpen", zei de Oranje-international na afloop tegenover de UEFA. "Leipzig heeft veel creatieve spelers, maar we hielden het compact en kwamen vroeg op voorsprong. Het is altijd lastig om hier te spelen." 

Lyon gaat al een langere tijd door een minder periode, het wist voor de wedstrijd van woensdagavond al zeven wedstrijden op een rij niet te winnen. Volgens Memphis was het speelplan tegen Leipzig de sleutel tot de overwinning. "We wilden Leipzig onder druk zetten, maar zodra dit niet lukte zakten we in. Dat deden we goed vandaag, we herkenden de situaties. Dit heeft ook te maken met de ervaring van sommige spelers", sprak de aanvaller tevreden.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen