Brugge-supporters misdragen zich in Madrid, onderzoek gestart

3 oktober 2019, 12:10

Club Brugge maakte dinsdagavond de nodige indruk door met 2-2 gelijk tegen spelen tegen Real Madrid, maar over het gedrag van enkele supporters is de club minder te spreken. In het centrum van Madrid misdroegen enkele fans zich tegenover vrouwelijke bedelaars.

Voor de wedstrijd verzamelden duizenden supporters van Brugge zich op La Plaza Mayor in het centrum van Madrid. Op sociale media gingen beelden rond van Brugge-supporters die zich hadden misdragen. De mannen probeerden hoofddoeken van vrouwelijke bedelaars te af te pakken en openden blikjes bier van deze vrouwen, maar weigerden vervolgens om hiervoor te betalen.

Club Brugge bracht via haar officiële kanalen naar buiten dit gedrag af te keuren. 'Club Brugge veroordeelt dit gedrag en distantieert zich uitdrukkelijk van deze zogenaamde supporters.  Dit gedrag is een Brugge-supporter onwaardig en voor hen is - in lijn met onze ethische code - geen plaats binnen onze club.'

De Belgische club is gestart met een onderzoek. Hierbij is het van plan om de personen in kwestie te identificeren om vervolgens de nodige acties tot uitsluiting te nemen. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen