Tapia vervangt Kökcü bij verder ongewijzigd Feyenoord

3 oktober 2019, 17:55

Feyenoord-trainer Jaap Stam heeft weinig verrassingen opgenomen in zijn elftal voor het treffen met FC Porto. De oefenmeester kiest voor vrijwel dezelfde elf namen als tegen FC Twente (5-1 winst), alleen Orkun Kökcü is uit de basiself verdwenen. Het talent is niet fit en ontbreekt net als Nicolai Jørgensen helemaal in de selectie van de Rotterdammers.

Dat betekent dat verdediger Marcos Senesi opnieuw op de bank begint, net als onder andere Luciano Narsingh, Wouter Burger, Tyrell Malacia en Lutsharel Geertruida. De voorhoede wordt gevormd door Steven Berghuis, de in goede vorm verkerende Luis Sinisterra en Sam Larsson. Renato Tapia is de vervanger op het middenveld van de ontbrekende Kökcü.

Bij opponent FC Porto is voormalig FC Twente-speler Jesus Corona toch niet fit genoeg om in actie te komen. De Mexicaan was een twijfelgeval, maar reisde wel mee naar Rotterdam, alleen zit uiteindelijk helemaal niet bij de wedstrijdselectie. Met Pepe, Ze Luis en Moussa Marega blijven er echter nog genoeg grote namen over bij de Portugezen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen