Groep J: Kluivert pakt met AS Roma mager punt in Oostenrijk

3 oktober 2019, 21:10   Bijgewerkt: 3 oktober 2019, 22:09

Justin Kluivert heeft op bezoek bij Wolfsberger AC een schamel puntje gepakt met AS Roma. In groep J speelde het Istanbul Basaksehir van Eljero gelijk, waardoor de verhoudingen in deze groep na twee wedstrijden hetzelfde blijven.

Wolfsberger AC - AS Roma 1-1

Kluivert speelde negentig minuten mee, maar liet geen geweldige indruk achter. Sowieso was het resultaat van Roma tegen de nummer van Oostenrijk teleurstellend. Leonardo Spinazzola opende nog wel de score voor de Romeinen, maar voeg in de tweede helft maakte Michael Liendl (voormalig FC Twente) gelijk en bleef het daarbij. De remise houdt Roma wel aan kop, samen met Wolfsberger.

Istanbul Basaksehir - Borussia Mönchengladbach 1-1

Een kwartier speelde Eljero Elia als invaller mee bij Istanbul Basaksehir. Op dat moment verdedigden de Turken een 1-0 voorsprong tegen Borussia Mönchengladbach. Tien minuten na rust had Edin Visca de score geopend. Maar in extra tijd liet Istanbul Basaksehir met Elia op het veld alsnog de zege glippen. Door een doelpunt van Patrick Herrmann moest de Nederlandse spits met zijn ploeg genoegen nemen met een punt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen