Ruiter blij met officiële debuut bij PSV: "Zorgen dat je er staat"

3 oktober 2019, 23:18

Robbin Ruiter kijkt met een goed gevoel terug op zijn officiële debuut namens PSV. De keeper moest Jeroen Zoet, hij viel in de warming-up uit met een liesblessure, nog voor de start van het duel met Rosenborg BK vervangen en scoorde ondanks de tegenstreffer een ruime voldoende. "Je moet zorgen dat je er staat. Het was denk ik een degelijke wedstrijd van mezelf", zei hij over zijn optreden.

Tegenover RTL 7 vertelt hij over zijn wedstrijd. "Je hebt een korte warming-up, dat is niet ideaal", begon Ruiter. "In de tweede helft werd ik een paar keer slordig met de voeten, maar uiteindelijk moet ik de ballen vooral tegenhouden. Jammer dat ik niet de nul kan houden, maar 1-4 is een uitstekend resultaat."

De tegentreffer viel bij een corner, net toen Jorrit Hendrix geblesseerd langs de kant zat. "Dan kom je net een mannetje tekort", analyseert Ruiter. "Het zestienmetergebied stond vol, dus ik kon niet uitkomen. De eerste bal houd ik nog tegen, maar in de rebound mis je net een mannetje. Mo (Ihattaren, red.) nam de man van Jorrit Hendrix over, waardoor zijn man de rebound kon scoren."

Ruiter kon het tegendoelpunt niet worden verweten en kijkt dus tevreden terug op de remise. "Ik denk dat we ons met de vierde goal nog goed hebben hersteld", aldus Ruiter, die al met al spreekt van een mooie zege. "Het is niet makkelijk om negentig minuten zo goed te spelen zoals we in de eerste helft deden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen