Van Bommel blij met Europa League-start van PSV: "Tevreden"

3 oktober 2019, 23:31

Mark van Bommel is content met de start van PSV in de Europa League. Net als het eerste duel met Sporting Portugal werd er donderdagavond ook op bezoek bij Rosenborg BK gewonnen: 1-4. "We hebben een aardige wedstrijd gespeeld, ik ben zeker tevreden. Dit is een prima start."

Dat zei de coach over het begin van PSV in de Europa League tegenover RTL 7. Toch plaatste hij ook kritische kanttekeningen bij het optreden. "We hebben ook onnodig veel de controle uit handen gegeven. Als we dat verbeteren, worden we stabieler", dacht Van Bommel. "Je wilt graag heel dominant zijn, een hele wedstrijd. Maar dat gaat niet, dat kan geen enkele ploeg. Dat is ook niet erg, maar dan moet je het voetballen wel verbeteren en stabiel worden."

Bij vlagen zag hij een heel frivool PSV. "We hebben mooie goals gemaakt", vond de coach. "Soms hebben we er heel makkelijk doorheen gespeeld. Het was leuk om te zien dat de dingen die je aangeeft vooraf en die je traint, eruit komen."

Ook werd Van Bommel gevraagd naar het mirakel rondom middenvelder Pablo Rosario, die in de laatste drie duels net zo vaak scoorde (driemaal) als in de 98 wedstrijden daarvoor. "Zeg het maar. Ik weet dat hij het kan, alleen hij komt niet zo vaak in die positie, dat wordt ook niet altijd van hem gevraagd. Dat hij goed kan schieten, heeft hij vorig jaar ook bewezen. En je hebt ook een beetje geluk nodig", aldus Van Bommel. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen