Blessures van PSV'ers Zoet en Hendrix vallen mee

3 oktober 2019, 23:56

De blessure waarmee Jorrit Hendrix donderdagavond naar de kant werd gehaald, valt vermoedelijk mee. De middenvelder moest na een hard blok naar de kant met een liesblessure, al was dat deels uit voorzorg. Ook met Jeroen Zoet werd vooral geen risico genomen, waardoor Robbin Ruiter in de basis begon.

Dat liet Mark van Bommel weten na het duel in de Europa League met Rosenborg BK tegenover het Eindhovens Dagblad. Zoet had volgens de coach wel kunnen spelen, maar was negentig procent fit en wist niet zeker of hij het duel kon volmaken. Om een voortijdige wissel te voorkomen, werd besloten om hem helemaal niet te gebruiken. Ruiter was zijn vervanger en maakte een prima indruk.

Hendrix zette een blok op het middenveld, waarna het in zijn lies schoot. Hij werd na ruim zeventig minuten vervangen door Érick Gutiérrez, al is er bij hem vermoedelijk geen blijvende schade. Naar verwachting is hij dus alweer snel inzetbaar voor de Eindhovenaren, die zondagmiddag bezoek krijgen van VVV-Venlo in de Eredivisie.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen