'Emmen komt uit bij transfervrije Peruaan als vervanger Bakker'

4 oktober 2019, 00:09

FC Emmen is bezig met een vervanger voor de geblesseerde Nick Bakker. Volgens media uit Peru werkt de club aan de komst van de transfervrije Miguel Araujo. De 24-jarige Peruviaan heeft een goede relatie met landgenoot Sergio Peña, die sinds dit seizoen voor Emmen speelt. De zeventienvoudig international werd eerder in verband gebracht met Feyenoord.

La Republica en El Bocon melden dat Araujo het Scheper Ziekenhuis in Emmen al heeft bezocht voor een medische keuring. Emmen-directeur Ronald Lubbers wil de berichten vooralsnog niet bevestigen aan RTV Drenthe. Duidelijk is dat Emmen een vacature heeft met het wegvallen van Bakker. De verdediger kampt met een zware knieblessure en moet maandenlang toekijken.

Emmen zal dus moeten speuren naar transfervrije spelers of wachten tot de winterse transferperiode. Het contract van Araujo bij Alianza Lima lijkt te zijn ontbonden. Toen de verdediger nog bij Feyenoord werd genoemd, lag hij nog vast bij Alianza Lima. Araujo speelde in zijn carrière een keer eerder in Europa. Maar bij Rode Ster Belgrado kreeg de mandekker weinig speeltijd en keerde hij terug naar Zuid-Amerika.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen