Blind en Veltman hopen op blijvend vertrouwen Ten Hag

4 oktober 2019, 09:01   Bijgewerkt: 4 oktober 2019, 10:00

Wat Daley Blind en Joël Veltman betreft hoeft trainer Erik ten Hag niet meer verder te zoeken naar de ideale samenstelling van de centrale defensie van Ajax. De twee ervaren verdedigers vormen dit seizoen een verdienstelijk duo in Amsterdam en hopen dat dat zo blijft. "Zolang het goed gaat, teken ik ervoor om daar te blijven", aldus Veltman.

Tegen Valencia in de Champions League afgelopen woensdag stond Ajax zwaar onder druk, maar desondanks hield de ploeg weer de nul. Een grote verbetering ten opzichte van de tegengoals die Ajax aan het begin van het seizoen kreeg. "Het was even afwachten hoe alles op zijn plaats zou vallen, maar we zijn als team ontzettend snel gegroeid", zegt Blind in gesprek met De Telegraaf.

De kersverse vader is blij dat hij nu een duo vormt met Veltman, die tegen veel verwachtingen in de opvolger van Matthijs de Ligt bij Ajax blijkt. "We kennen elkaar door en door en daardoor is het heerlijk met hem samen te spelen. Het gaat nu goed. Hopelijk kunnen we dat vasthouden", aldus Blind.

Gevaar

Ook Veltman zelf geeft aan te hopen dat het huidige centrale duo behouden blijft door Ten Hag. "Daley voelt zich daar lekker en ik ben er ook happy. Zolang het goed gaat, teken ik ervoor om daar te blijven", zegt hij tegen de krant. "We lezen heel goed in wat de spits van de tegenstander en de middenvelders gaan doen. Daardoor halen we heel veel gevaar weg."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen