Slutsky baalt van erbarmelijke staat grasmat GelreDome

4 oktober 2019, 17:50   Bijgewerkt: 4 oktober 2019, 18:01

Leonid Slutsky maakt zich zorgen over de staat van de grasmat in de GelreDome, de thuishaven van Vitesse. Het veld ligt er in aanloop naar de wedstrijd tegen FC Utrecht niet goed bij. Zaterdag wordt er gevoetbald in Arnhem. "Dit is wel het slechtste veld dat in GelreDome ligt sinds mijn komst", aldus de Russische oefenmeester.

"Vorig seizoen was er geen probleem, dit seizoen wel. Ik ben geen grasdeskundige, dus weet niet wat er aan de hand is", aldus Slutsky tegenover Omroep Gelderland. "Beide ploegen zullen er last van hebben. Het komt de kwaliteit van het spel zeker niet ten goede."

Vitesse is ondertussen bezig met het oplossen van het probleem. Daarvoor wordt extra gras ingezaaid. Om dat te laten groeien, is licht en water nodig, waarvoor het veld in de GelreDome naar buiten moet worden gereden. Dat kost Vitesse, per keer, 15.000 euro.

Zespuntenwedstrijd

Utrecht is voor Vitesse de grootste concurrent om plek vier, vindt Slutsky. "AZ zal niet meestrijden, die zullen voor plek drie of hoger gaan. Utrecht is onze directe tegenstander", aldus de trainer, die vermoedelijk nieuweling Eli Dasa als rechtsback gaat gebruiken tegen de Domstedelingen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen