Real ontkent dat Courtois vanwege paniekaanval gewisseld werd

4 oktober 2019, 15:58   Bijgewerkt: 4 oktober 2019, 16:03

Real Madrid heeft vrijdag in een statement duidelijkheid gegeven over Thibaut Courtois' wisselbeurt in de rust van het Champions League-duel met Club Brugge. In Spaanse media werd beweerd dat de Belgische doelman een paniekaanval had gehad. Daar klopt niets van, stelt De Koninklijke.

Courtois werd tegen Club Brugge vervangen door Alphonse Aréola omdat hij last had van acute buikgriep, laat de Madrileense club een paar dagen na het teleurstellende gelijkspel (2-2) in Santiago Bernabéu weten. 'Er is nooit vastgesteld dat hij met paniekaanvallen kampt, die informatie is absoluut onjuist', aldus de club.

Sinds iets meer dan een jaar staat Courtois onder contract bij Real Madrid. Vooralsnog lukt het de Belg niet om te overtuigen in de Spaanse hoofdstad. Desondanks krijgt hij nog altijd het vertrouwen van trainer Zinédine Zidane.

Marcelo

Zaterdag is Courtois er waarschijnlijk gewoon bij tegen Getafe. Marcelo moet daarentegen de wedstrijd aan zich voorbij laten gaan. De Braziliaanse linksback is weer geblesseerd geraakt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen