Twente-trainer Garcia: "We moeten oppassen voor Sparta"

4 oktober 2019, 16:21   Bijgewerkt: 4 oktober 2019, 16:44

FC Twente gaat na de 5-1 afstraffing tegen Feyenoord van vorige week dit weekend voor revanche in Rotterdam. Zaterdagavond gaan de Tukkers op bezoek bij Sparta. Twente-trainer Gonzalo Garcia waarschuwt zijn ploeg voor de kwaliteiten van de Rotterdammers.

Twente begon uitstekend aan het seizoen en kreeg de complimenten voor het spel, maar na twee nederlagen op een rij is de ploeg van Garcia afgezakt naar plaats negen. "De wedstrijd tegen Feyenoord was een kleine shock", zegt Garcia op de website van FC Twente. "Dit zijn leermomenten voor ons. Misschien hadden we voorafgaand aan die wedstrijd te veel zelfvertrouwen en waren we te optimistisch. Met kritiek moet je goed om kunnen gaan, maar ook met complimenten. Als je je wilt blijven verbeteren moet je focus houden."

Tegenstander Sparta heeft evenveel punten als de ploeg uit Enschede. Twente kreeg in de laatste drie wedstrijden liefst tien goals tegen, maar desondanks houdt de Uruguayaanse trainer vast aan zijn speelwijze. Wel waarschuwt hij zijn elftal voor de ploeg tegenstander van zaterdagavond. "Een ploeg om voor op te passen, maar het is vooral belangrijk dat we ons eigen spel spelen en onze passie laten zien. Afgelopen seizoen hebben we bij Sparta een van onze beste wedstrijden van het seizoen gespeeld, hopelijk gebeurt dit jaar hetzelfde", besluit de 35-jarige trainer. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen